istories.gr - Η δική σου φωνή στο διαδίκτυο

Η τελευταία συναυλία του Michael Jackson

Στις 30 Οκτωβρίου 2009 όλος ο κόσμος εξασφαλίζει την πρώτη θέση για την τελευταία συναυλία του Michael Jackson!
Η Sony Pictures Entertainment και η Sony Music Entertainment θα μας φέρουν μέσω του κινηματογράφου και της ταινίας με τίτλο “This Is It” τον θρυλικό σταρ για άλλη μια φορά μπροστά μας…. με σκηνές από τις τελευταίες πρόβες αλλά και τα παρασκήνια του show του Μάικλ Τζάκσον.

Η ταινία η οποία σημειωτέων έχει την πλήρη υποστήριξη του Ιδρύματος Michael Jackson βασίζεται σε πλάνα από τις ώρες πρόβας και behind the scenes που υπάρχουν σε High Definition εγγραφές με ψηφιακό ήχο από την προετοιμασία του Βασιλιά της ΠΟΠ για τις συναυλίες που ποτέ τελικά δεν έδωσε..

Η ταινία θα περιλαμβάνει εικόνες όπως είναι φυσικό από όλη την καλλιτεχνική πορεία του θρύλου της ποπ καθώς επίσης και συνεντεύξεις με μερικούς από τους στενότερους φίλους και συνεργάτες του.
Στην ανακοίνωση που δόθηκε σχετικά με το κινηματογραφικό release του «This is it» συμμετείχε ακόμη και το ίδρυμα Michael Jackson πρόεδρος του οποίου έχει αναλάβει ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Τζον Μπράνκα και ο μουσικός παραγωγής Τζον Μακλέιν, οικογενειακός φίλος πάνω από 40 χρόνια.

Όλα τα έσοδα τα οποία θα αποκομίσει το Ίδρυμα από την ταινία θα κατατεθούν στο Michael Jackson Family Trust το οποίο σύμφωνα με την διαθήκη θα διαχειρίζεται τα περιουσιακά του στοιχεία.

Οι περισσότερες σκηνές της ταινίας μαγνητοσκοπήθηκαν τον Ιούνιο 2009, στο Staples Center του Λος Άντζελες και στο The Forum στο Ινγκλεγουντ της Καλιφόρνια, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του Μάικλ Τζάκσον για μία σειρά 50 συναυλιών που επρόκειτο να δώσει στην Ο2 Arena του Λονδίνου, με τίτλο «THIS IS IT».


http://www.istories.gr