istories.gr - Η δική σου φωνή στο διαδίκτυο

Τα Bonus της ΔΕΗ


Από τη μια διαψεύδει με ανακοίνωσή της πληροφορίες που έχουν μεταδοθεί σχετικά με αύξηση των τιμολογίων από την άλλη τα bonus πάνε σύννεφο αλλά εμείς ζούμε την κρίση.

Κάποιος κάπου μας δουλεύει αυτό είναι σίγουρο, από την μια η κυβέρνηση (ή αν θέλετε η όποια κυβέρνηση θα είναι το 2010 στην Ελλάδα) ετοιμάζει αυξήσεις σε φόρους και κόβει και επιδόματα από την άλλη οι δικοί μας εδώ φροντίζουν ώστε τα Golden Boys να μην πεινάσουν γιατί ξέρεις τι θα πει το χαβιάρι μαύρο ο αστακός ψόφιος το κρασί παλιό και τα υπόλοιπα «φθηνά» αγαθά που αναγκάζονται να βάλουν στο διαιτολόγιό τους οι κύριοι, κύριοι;

Η ανακοίνωση λοιπόν διαψεύδει το μισό κομμάτι των δελτίων που έχουν ανακοινωθεί από τα ΜΜΕ, με άλλα λόγια λέει:

Καμία απολύτως αύξηση στα τιμολόγια της δεν έχει ζητήσει η ΔΕΗ.
Κανένα απολύτως bonus δεν έχει εγκριθεί για στελέχη της. Αντίθετα, οι αποδοχές του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου, του αντιπροέδρου και του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου μειώθηκαν ήδη κατά 60%, το οποίο έχει συνδεθεί με την επίτευξη πολύ υψηλών στόχων.
Η Επιχείρηση ενέκρινε για έξι στελέχη ηθικές και υλικές αμοιβές (ένα μηνιαίο μισθό) για τη συμβολή τους στους τομείς ευθύνης τους.

Το σχόλιο: Εξαρτάται πόσος είναι αυτός ο μισθός γιατί ως γνωστόν σπάνια έως ποτέ οι χαμηλόμισθοι παίρνουν bonus συνήθως τα μεγαλοστελέχη παίρνουν τη δόξα.

www.istories.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να δούμε που θα το φτάσουν, με την ανοχή και των καναλιών γίνονται όλα αυτά!