istories.gr - Η δική σου φωνή στο διαδίκτυο

Το Twitter και η Βασιλική Όπερα του Λονδίνου


Τί σχέση έχει το Twitter με τη Βασιλική Όπερα του Λονδίνου;

Μια διαδικτυακή όπερα ετοιμάζει η Βασιλική Όπερα του Λονδίνου! Ναι, σωστά διαβάσατε! Η Βασιλική Όπερα του Λονδίνου, κάλεσε του χρήστες του γνωστού σε όλους μας Twitter να συνεισφέρουν στην συγγραφή του λιμπρέττου μιας όπερας που θα ανέβει την επόμενη σαιζόν.

Δεδομένου ότι το Twitter λειτουργεί με μικρές αναρτήσεις έκτασης έως 140 χαρακτήρες ο κάθε χρήστης θα συμβάλλει αναρτώντας ένα στίχο.
Πολλοί είναι αυτοί βέβαια που αμφιβάλλουν για την επιτυχία του εγχειρήματος αυτού, όπως άλλωστε είχε συμβεί και παλαιότερα με τη συλλογική συγγραφή μυθιστορημάτων.

Λόγος έχει γίνει επίσης, για αναζήτηση εύκολης δημοσιότητας από την Βασιλική Όπερα, μάλιστα τη στιγμή που ο αριθμός των θεατών τα τελευταία χρόνια ακολουθεί φθίνουσα πορεία.

Με την ολοκλήρωση του λιμπρέττου η μουσική και η σκηνοθεσία θα ανατεθούν σε επαγγελματίες. Έχει ήδη ολοκληρωθεί η πρώτη πράξη με τη συμβολή 350 χρηστών του Twitter… και για να ξέρετε πως έχουν τα πράγματα, ο ήρωας έχει απαχθεί από ένα σμήνος πουλιών ενώ μια ομιλούσα γάτα κάνει την εμφάνισή της κατά την πρώτη πράξη!

Αν ενδιαφέρεστε να συμβάλετε στη συγγραφή του λιμπρέτου δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ εδώ.

www.istories.gr