istories.gr - Η δική σου φωνή στο διαδίκτυο

Έχει βαλθεί ο Τριανταφυλλόπουλος να …τα βάζει με την ΕΡΤ

Όλα καλά και όλα ωραία και φυσικά … καλά κάνει και τα βάζει με την Κρατική Τηλεόραση ο κ. Τριανταφυλλόπουλος, όμως θα πρέπει να παραδεχθεί και κάποια στιγμή τις αστοχίες του, εκτός και αν απλά κάνει ανασκόπηση σκανδάλων στην ΕΡΤ.Σκάνδαλα γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται στην Ελλάδα μας, όσο παραμένουμε και εμείς οι ίδιοι αμέτοχοι. Κάποια στιγμή και πιστεύω και εγώ αλλά και αρκετοί ακόμη που “τριγυρίζουμε” στα blogs ότι αυτή η στιγμή δεν αρκεί να φτάσει, θα πάψουμε να είμαστε τόσο υποχωρητικοί και αυτό δεν θα αρέσει σε κανέναν.
Το να ασχολούμαστε ξανά και ξανά με θέματα τα οποία έχουν πλέον παρέλθει και όχι μόνο, αλλά έχουν πλέον διαγραφεί και είναι αδύνατη η παραπομπή ή καλύτερα η εκ νέου παραπομπή αυτών που ίσως και να μην ανήκουν πλέον στο δυναμικό της ΕΡΤ, δεν μπορούν αρκετοί να αντιληφθούν το λόγο για τον οποίο ο εισαγγελέας πηγαίνει στην ΕΡΤ να συλλάβει με την διαδικασία του αυτοφώρου ανθρώπους που ….δεν ήταν παρόντες όταν προ δεκαετίας έγιναν κάποια παραπτώματα για τα οποία έχει λάβει γνώση η δικαιοσύνη.

Παραπτώματα τα οποία έχουν τιμωρηθεί.
Από την άλλη όμως… ας μας πει ο κ. Τριανταφυλλόπουλος γιατί δεν ασχολείται και με τα του οίκου του; Μιλάμε για (το φρέσκο θέμα) πλαστά ή εικονικά τιμολόγια (ένας βαρύγδουπος τίτλος) τα οποία πλήρωσε η ΕΡΤ αλλά δεν κοιτάμε άλλα πλαστά τιμολόγια τα οποία σκάνε δίπλα του όπως κυκλοφορεί ;
Σαφώς και είναι θεμιτό να βγαίνουν στον αέρα σφάλματα και αστοχίες… αλλά να μην κοιτάμε μόνο τα μισά! Να τα κοιτάμε όλα και να τα λέμε όλα.
Παρακολουθώντας βέβαια το θέμα αυτό που προκύπτει και το οποίο ακούστηκε στην εκπομπή είναι το εξής (δεν ασχολήθηκε όμως όσο θα έπρεπε ο Μάκης). Αν και εφόσον το υλικό δεν ανταποκρίνεται στην σύμβαση και μάλιστα εφόσον μιλάμε για προ εκπομπής υλικό τότε η ΕΡΤ συνήθως στις συμβάσεις τις, συμβάσεις τις οποίες και ο κ. Τριανταφυλλόπουλος οφείλει να γνωρίζει καθώς δεν είναι κρυφές, δεν πληρώνει το αντίτιμο το οποίο έχει συμφωνηθεί στις ημερομηνίες που έχει συμφωνηθεί μέχρι να παραλάβει έστω και τμηματικά το προϊόν το οποίο έχει υπογραφεί στην σύμβαση ότι θα παραλάβει.
Μάλιστα συνήθως υπάρχει και έλεγχος ή καλύτερα τμήμα ποιοτικού ελέγχου το οποίο ελέγχει το προϊόν και δίνει το οκ σε πιο πέρα κλιμάκιο, πριν την οριστική πληρωμή του εντάλματος.
Αν στην συγκεκριμένη περίπτωση συνέβαινε κάτι διαφορετικό, οφείλει να μας ενημερώσει ο κ. Τριανταφυλλόπουλος και το επιτελείο του διότι έτσι…και μισό το άφησε το θέμα και λανθασμένη εντύπωση έδωσε..