istories.gr - Η δική σου φωνή στο διαδίκτυο

Γάζωσαν το Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής

Δεκάδες σφαίρες έπεσαν απόψε εναντίον του αστυνομικού τμήματος με αποτέλεσμα τον τραυματισμό έξι αστυνομικών σύμφωνα με την πρόσφατη ενημέρωση από την Αστυνομία.

Οι 4 εξ αυτών νοσηλεύονται στον Ερυθρό Σταυρό κυρίως για προληπτικούς λόγους σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν ενώ η γυναίκα δόκιμος μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε εξαιτίας των τραυμάτων των οποίων έφερε νοσηλεύετε στην μονάδα εντατικής θεραπείας, ενώ έτερος αστυφύλακας νοσηλεύετε εκτός κινδύνου στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.Στον Ερυθρό Σταυρό επίσης νοσηλεύετε και ο πολίτης ο οποίος υπέστη νευρικό κλονισμό χωρίς να φέρει κάποια τραύματα από την άνανδρη αυτή επίθεση όπως χαρακτηρίστηκε από σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο της χώρας.

Στον τόπο της επίθεσης έφθασαν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανώτατοι αξιωματικοί της Αστυνομίας καθώς και κλιμάκια της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας μαζί με ειδικούς της Διεύθυνσης Εγκληματολογιών Ερευνών.
Η αστυνομία εξετάζει τους δεκάδες κάλυκες τους οποίους βρήκε στον τόπο της επίθεσης με σκοπό να ανακαλύψει εάν το όπλο έχει χρησιμοποιηθεί και σε άλλες τρομοκρατικές ενέργειες.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης ενημέρωσε τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου για την επίθεση και στη συνέχεια μετέβη στον Ερυθρό Σταυρό, όπου νοσηλεύονται ο ένας βαριά και ο άλλος ελαφρύτερα τραυματισμένος αστυνομικός.