istories.gr - Η δική σου φωνή στο διαδίκτυο

Η γρίπη των φαρμακοβιομηχανιών ή η γρίπη των χοίρων

Συνήθως όταν κρύβεται κάποιο μεγάλο οικονομικό κόλπο από πίσω, μπροστά εμφανίζουμε πανικό. Γιατί; Μα γιατί μέσα στον πανικό είναι πιο εύκολο να κάνεις το κόλπο. Πόσο μάλιστα όταν μιλάμε για θέματα υγείας όπου εκεί όλος ο πλανήτης είναι πολύ πιο ευαισθητοποιημένος. Το θέμα είναι βέβαια ότι δεν μιλάμε για μια νέα γρίπη των χοίρων και των χοιρινών. Ίσως να μιλάμε για μια νέα μορφή του ιού αλλά σίγουρα η γρίπη των χοίρων δεν είναι καινούργιο θέμα στην ανθρωπότητα. Πίσω στο 1976 όπου υπήρξε και πάλι η γρίπη, ναι η ίδια γρίπη η γρίπη των χοίρων, κάτι που αρκετοί ήδη γνωρίζετε και μέσα από διάφορα email που έχουν κυκλοφορήσει, αλλά και μέσα από διάφορα κοινωνικά δίκτυα ήταν και τότε ένα γεγονός που έκανε κάποιους να πλουτίσουν, ενώ κάποιοι ...δυστυχώς απέκτησαν διάφορα προβλήματα.

Την εποχή εκείνη λοιπόν, η Αμερικάνικη κυβέρνηση έκανε μεγάλη προπαγάνδα για να πείσει τους Αμερικανούς πολίτες να κάνουν το εμβόλιο ενάντια στην γρίπη.

Το video που βλέπετε είναι μόνον ένα από τα δεκάδες που κυκλοφορήσαν εκείνη την εποχή, μου κάνει βέβαια εντύπωση το γεγονός και μόνο ότι δεν έχουν φροντίσει να κατέβει από το youtube. Ίσως διότι αυτή τη φορά η Αμερικανική Κυβέρνηση το χειρίζετε διαφορετικά ή για κάποιον άλλο λόγο που δεν τον έχω βρει στην διάρκεια της έρευνας.* δεν είναι βέβαια απαραίτητα κακό το ότι υπάρχουν.

Τί γίνεται τώρα όμως; Για ποιο λόγο όλο αυτό το σκηνικό επανέρχεται; Ποια είναι η διαφορετικότητα αυτής της γρίπης; Αυτός ο ιός είναι διαφορετικός από τον ιο για τον οποίο μιλάει το video ή έχει αλλάξει κάτι;

Σήμερα βρισκόμαστε και πάλι μπροστά στην ίδια γρίπη και φυσικά με παρόμοια προβλήματα... δεν έχουμε το εμβόλιο και το εμβόλιο θα χορηγηθεί χωρίς όπως είναι γνωστό να έχει ελεγχθεί κατάλληλα.

Εδώ έχουμε και έναν ακόμη παράγοντα, η γρίπη των χοίρων η γρίπη των φαρμακοβιομηχανιών αλλά και η γρίπη των ΜΜΕ που έχουν δώσει τεράστια έκταση στο θέμα... όπως και τότε ...