istories.gr - Η δική σου φωνή στο διαδίκτυο

Ασφαλιστικό και ....τι προσφέρει στο Ελληνικό Πρόβλημα

Ένα ερώτημα που κανείς μέχρι τώρα δεν μπορεί να απαντήσει είναι αυτό που εξωθεί ακόμη περισσότερο τους Έλληνες Πολίτες σε έντονες αντιδράσεις ενώ δεν αργεί η κοινωνική έκρηξη σε σχέση με τα μέτρα που έχει μέχρι σήμερα λάβει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Αλήθεια λοιπόν κύριε Παπανδρέου και κύριοι-ες Υπουργοί! Με τη αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης τελικά τι επιτυγχάνουμε που θα πρέπει να το υποστούμε όλοι μας για να πάει μπροστά η Ελλάδα; Σε τι βοηθάει στην μείωση των συνταξιούχων;

Μα αυτό θα γίνει αναγκαστικά με τις μειώσεις των συντάξεων όπου κανένας μα κανένας απολύτως συνταξιούχος δεν θα είναι σε θέση να ζήσει με τις πενιχρές πλέον συντάξεις!

Από την άλλη πείτε μας σε τι βοηθάει η μείωση των αποδοχών του Έλληνα εργαζόμενου! Θα μπορεί έτσι ο Έλληνας να ξοδεύει για να λειτουργεί η αγορά και να εισπράττει το Κράτος φόρους από αυτή τη λειτουργία; που σημειωτέων θα έπρεπε να είναι και η κύρια πηγή εσόδων για την εσωτερική μας Οικονομία ;

Με την μείωση των αποδοχών ο Έλληνας θα κλειστεί ακόμη περισσότερο στο "καβούκι" του και θα περιορίσει ακόμη περισσότερο, στα απολύτως απαραίτητα τα έξοδά του για να μπορεί να αντεπεξέλθει σε ανάγκες όπως είναι το φως και το νερό ...γιατί σε λίγο π.χ. τηλέφωνο και internet θα αποτελούν προνόμιο των πλουσίων όπως γινόταν κάποτε όπου ...ψυγείο είχαν λίγες οικογένειες !

Τα νέα μέτρα βοηθούν μόνο τον εργοδότη ο οποίος αποκτά περισσότερα όπλα για να εκβιάσει τον εργαζόμενο να δουλέψει περισσότερο και να πληρώνεται λιγότερο υπό τον φόβο της απόλυσης!

Έτσι πλέον έχουμε την γενιά των 700 ευρώ που ....σχολιάζατε τόσο επικριτικά επί κυβερνήσεως της Νέας Δημοκρατίας (όταν δηλαδή είσασταν αντιπολίτευση) να κατρακυλά και να γίνεται η γενιά των 590 ευρώ χωρίς ελπίδα και αύριο.

Δυστυχώς όπως όλα δείχνουν ήρθατε στην Ελλάδα όχι για να την σώσετε αλλά για να της δώσετε το τελειωτικό χτύπημα και να την παραδώσετε στους Αμερικανούς ή όποιους άλλους κερδοσκόπους έναντι πινακίου φακής ....ή μήπως όχι; μήπως σας έχουν υποσχεθεί προσωπικές απολαβές ;

Τα σενάρια περί διαφυγής σας στο Μαϊάμι και στην ουσία μόνιμης μετοίκησης σας στην ιδιαίτερη πατρίδα σας που δεν είναι η Ελλάδα οργιάζουν! ...άραγε όπου υπάρχει καπνός ; υπάρχει τελικά και φωτιά; ...έτσι έχει δείξει η ιστορία στην Ελλάδα.

Ξέρετε στην Ελληνική Ιστορία έχουν δικαστεί αρκετοί για Εσχάτη προδοσία της Πατρίδος....