istories.gr - Η δική σου φωνή στο διαδίκτυο

Η Οικονομική Κρίση...

Συνεχώς λοιπόν τα κανάλια μιλάνε για την οικονομική κρίση...γι' αυτή που θα κάνει τους φτωχούς φτωχότερους και τους πλούσιους πλουσιότερους!!!

Δεν νομίζω να την έχει μεταφράσει κάποιος αλλιώς!
Φυσικά όπως διαβάσατε στις πιο πάνω γραμμές δεν υπάρχει πλέον μεσαία τάξη.
Πάει αυτή... είχε αυγατίσει και υπήρχε σοβαρός κίνδυνος, μια τάση δηλαδή να μοιάσει την "υψηλή" τάξη την τάξη των πλουσίων.
Κάποιοι βέβαια τα κατάφεραν, αυτοί είναι οι λεγόμενοι νεόπλουτοι οι οποίοι, δυστυχώς, δεν είχαν προλάβει να μάθουν πως πρέπει να χειριστούν τον πλούτο που τους ήρθε "κατά λάθος" και μάλλον αρκετοί από αυτούς θα επιστρέψουν στην μεσαία τάξη και από εκεί θα κατρακυλήσουν στην κατώτερη.

Την τάξη του Αύριο!

Κερασάκι στην τούρτα οι αλλαγές και τα νέα φορολογικά μέτρα.
Γενιά των 700 Ευρώ? χμμ τελικά είχατε δίκιο δεν έπρεπε να υπάρχει γι' αυτό και επειδή αυτή η γενιά αμείβεται με "μπλοκάκι", αποφασίσαμε (κυβέρνηση) να σας κόψουμε μερικά ευρώ ακόμη, ξέρετε από αυτά που σας περίσσευαν! :P
Ενώ εσείς...οι γνώστες του θέματος...οι γνώστες της οικονομικής κρίσης..ΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΛΕΩ για ΕΣΑΣ που την ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ ΤΕΧΝΗΤΑ. Εσείς λοιπόν που δηλώνετε τεράστια ποσά...(εδώ γελάνε γιατί δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη αντίδραση που να μπορεί να εκδηλώσει το πόσο "τυφλούς" (για να μην πω κάτι άλλο) μας έχουν, μιλάω εν πάση περιπτώσει για εσάς που εμφανίζετε Ε3 με ποσά κάτω των 12.000 ευρώ γιατί τα υπόλοιπα τα σπάτε στις εταιρείες...ξέρετε τους Ομίλους που ξαναγύρισαν στην μορφή των μικρών εταιρειών για να εμφανίζουν επιμέρους μικρά ποσά και όχι ενοποιημένους Ισολογισμούς.
Για εσάς λοιπόν! Δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή αγαπητοί μου πτωχοί φίλοι διότι το κράτος σας θυμάται και πριν τις εκλογές!
...άλλωστε εσείς δεν πληρώνετε εφορία! Σας επιστρέφουμε όλο το ποσό.