istories.gr - Η δική σου φωνή στο διαδίκτυο

...Απαράδεκτο

Απαράδεκτο όλο αυτό που συμβαίνει σήμερα!
Λυπάμαι αλλά πιστεύω οτι με όλα αυτά τα έκτροπα το μόνο που γίνεται είναι να αμαυρώνουμε όλο αυτό που θέλουμε να περάσουμε…. να δικαιώνουμε (εκτός της δολοφονίας) την κατάσταση…. πρέπει να καταλάβουμε ότι όλο αυτό είναι στημένο και πρέπει εμείς να το σταματήσουμε…. Πάει το Βατοπ(ε)δι το ξεχάσαμε….

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βλέπεις δεν είναι ούτε το πρώτο ούτε το τελευτεό γεγονός που ξεχνιέται τόσο γρήγορα.Σαν λάος το έχουμε αυτό το πρόβλημα θυμόμαστε ότι μας προβάλουν. Πολύ σημαντίκο γεγονός ο άδικος χαμός του μικρού Αλέξανρδου απο ένα δολοφόνο ( και όχι αστυνομικό) αλλά πολύ σημαντικό γεγονός και το Βατοπέδι.Έχουμε μνήμη μικρότερη και απο ψάρι (2 δευτερόλεπτα) και αυτό το καταλαβένουμε γιατί όταν αλλάζουμε κανάλι ξεχνάμε τα προβλήματα που βλέπαμε στο άλλο!!!

Ανώνυμος είπε...

Βλέπεις δεν είναι ούτε το πρώτο ούτε το τελευτεό γεγονός που ξεχνιέται τόσο γρήγορα.Σαν λάος το έχουμε αυτό το πρόβλημα θυμόμαστε ότι μας προβάλουν. Πολύ σημαντίκο γεγονός ο άδικος χαμός του μικρού Αλέξανρδου απο ένα δολοφόνο ( και όχι αστυνομικό) αλλά πολύ σημαντικό γεγονός και το Βατοπέδι.Έχουμε μνήμη μικρότερη και απο ψάρι (2 δευτερόλεπτα) και αυτό το καταλαβένουμε γιατί όταν αλλάζουμε κανάλι ξεχνάμε τα προβλήματα που βλέπαμε στο άλλο

Ανώνυμος είπε...

aparadekto i oxi sinexizete

Ανώνυμος είπε...

To πουλί μου φλόγες βγάζει,
λες και είναι πετρογκάζι !!!

Manos είπε...

Όταν λες φίλε? τι εννοείς?

Ανώνυμος είπε...

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/el/thumb/d/d0/21april1967.png/250px-21april1967.png