istories.gr - Η δική σου φωνή στο διαδίκτυο

Φτάνει λοιπόν και το 2009....

Πλησιάζει λοιπόν και το τέλος του 2008 και "μπαίνει" το 2009....
Έρχεται ο νέος χρόνος που όλοι μας περιμένουμε και ελπίζουμε οτι θα είναι καλύτερος από αυτόν που περάσαμε....

Θα είναι άραγε?
Θα βελτιωθεί το βιοτικό μας επίπεδο? Αυτό για το οποίο όλοι πασχίζουμε?
Στα πηγαδάκια ακούγονται διάφορα άσχημα και μη, ο κόσμος είναι λίγο πολύ μπερδεμένος ή μήπως με τις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω μας δεν ξέρουν ακριβώς ποιες είναι οι αποφάσεις που έχουν παρθεί για το μέλλον μας και δυσκολεύονται ή αν το θέλετε αλλιώς αρνούνται να πιστέψουν ότι θα ζήσουμε πράγματα πολύ άσχημα?

Όχι δεν είμαι καταστροφολόγος το αντίθετο θα έλεγα είμαι ένας άνθρωπος που έχω μάθει να χάνω και να κερδίζω και ξέρω πολύ καλά ότι για να κερδίσεις θα πρέπει να παλέψεις και παλεύω γι’ αυτό!
Όμως με όσα έχουν συμβεί και συνεχίζουν να συμβαίνουν ακόμη γύρω μας έχω πάψει να πιστεύω ότι τελικά το μέλλον μας το φτιάχνουμε εμείς!
Το έχουν πιστεύω καθορίσει κάποιοι άλλοι…. αυτοί που στην ουσία κυβερνούν χώρες και πολιτισμούς… κυβερνήσεις και κράτη.
Λίγες μέρες λοιπόν πριν έρθει ο καινούργιος χρόνος και πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι το 2009 θα βιώσουμε και στην Ελλάδα για τα καλά την κρίση και λέω και εγώ βρε μπας και με πιάσει ΚΡΙΣΗ? κατά Μακρόπουλο style ?
Πιστεύω ότι θα είναι μια δύσκολη για όλους μας χρονιά, μια χρονιά που θα μείνουμε αρκετοί χωρίς δουλειά και που ίσως υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στην ζωή μας, αλλαγές που θα μας σημαδέψουν για το υπόλοιπο αυτής.

Ας ελπίσουμε όμως ότι οι κύριοι κύριοι αυτοί που θεωρούν πως τους ανήκει ο πλανήτης… θα καταλάβουν ότι χωρίς εμάς δεν θα έχουν τίποτε να κυβερνήσουν και γι’ αυτό θα πρέπει να ζούμε καλά για να μπορούμε να παράγουμε γι’ αυτούς καλά!

Τι πρέπει να πούμε όμως?
Παρακάτω θα βρείτε ένα όμορφο τραγούδι από την Χαρούλα Αλεξίου....